BloGoLod Főoldal ►► Hitel ►► Erste otthon kalkulátor - számoljon Ön is - otthonkalkulator.hu
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Erste otthon kalkulátor - számoljon Ön is - otthonkalkulator.hu


Szeretne kedvező kamatok mellett lakáshitelhez jutni? Az Erste otthon kalkulátor ebben segít Önnek, ahol kiszámolhatja a legjobb otthonteremtő hitel és piaci kamatozású lakáshitelek törlesztőrészleteit.Az otthon kalkulátor segít, hogy a lehető legjobb kamatozású lakáscélú hitelt vehesse fel. Most nézzük meg, hogy otthonteremtő hitelt milyen feltételekkel és kondíciókkal érhetjük el. Az otthonteremtő hitel új lakás vásárlására, építésre, bővítésre, felújításra, használt lakás vásárlására, korszerűsítésre, hitelkiváltásra vehető fel. Mint látható, lakáscélú hitel termékekre vehető igénybe. Természetesen arra is lehetőségünk van, hogy az otthon kalkulátor segítségével piaci kamatpzású hitelt is igényelhessünk. Ez egy kicsit drágább, mint a sima otthonteremtő hitel, de a fentebb említett lakáscélú hitelekhez képest más célra is felhasználhatjuk.

Az otthon kalkulátor segítségével számolt hitelösszeg forint alapú és az első 5 évre az állam kamat támogatást ad. Az otthonkalkulator.hu számolt hitelt minden 18 évet betöltött cselekvőképes természetes személy igényelheti. Az igénylésbe bevonható adóstárs is, aki az igénylő közeli hozzátartozója, nem vett igénybe kamattámogatott lakáshitelt, a célingatlanban lakóhelyet nem létesített.   Példa az otthonteremtő hitelre:

Igényelt összeg 5 millió forint, amihez 30 év futamidő társul. Ebben az esetben az első 5 évben a törlesztőrészlet 28209ft. ez a hatodik évtől 31.390ft-ra növekedik 6,41%-os THM mellett. Az igényléshez minimum 100.000ft rendszeres havi munkabér jellegű jóváírásra van szükség.

 

Oldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.

*

***